După ce a câştigat concursul pentru funcţia de manager al SAJ Suceava

Alexandru Lăzăreanu a semnat contractul de management

Managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava, medicul Alexandru Lăzăreanu, a semnat vineri, la Ministerul Sănătăţii, contractul de management pentru o perioadă de 3 ani, după ce a promovat concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de manager al instituţiei, organizat în luna ianuarie a.c.

Alexandru Lăzăreanu a declarat că în cursul zilei de vineri, la Ministerul Sănătăţii, a avut loc semnarea contractelor de management pentru cei 31 de manageri ai serviciilor de ambulanţă judeţene care au promovat concursul organizat de ministerul de resort, la eveniment participând ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, secretarul de stat Rodica Nassar şi directorul Direcţiei management şi structuri sanitare, Doiniţa Tănase, şi cel al Direcţiei generale juridic şi resurse umane din cadrul ministerului, Ionuţ Sebastian Iavor.

Reamintim că medicul Alexandru Lăzăreanu a promovat cele trei probe ale concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al SAJ Suceava, organizat de Ministerul Sănătăţii în cursul lunii ianuarie a.c, el fiind singurul candidat înscris la concurs.

Lăzăreanu a obţinut la proba scrisă nota 8,20, la proba de susţinere a proiectului de management a fost notat cu 8,92, iar la proba interviului cu 9,17, media minimă de promovare a concursului fiind 7.

Medicul Alexandru Lăzăreanu a declarat, după promovarea concursului, că printre priorităţile manageriale ale noului mandat în funcţia de manager al SAJ Suceava se numără construcţia sediului Staţiei de Ambulanţă Vatra Dornei, în paralel cu reînnoirea parcului auto, care este în prezent învechit, iar cheltuielile pentru reparaţiile autospecialelor grevează mult bugetul instituţiei.

El a precizat că în proiectul de management a propus construcţia unui garaj şi a unui spaţiu destinat personalului Staţiei de Ambulanţă Suceava, în condiţiile în care se finalizează soluţionarea situaţiei privind terenul de sub clădirea staţiei, dar şi construcţia unor garaje la staţiile Siret şi Vatra Dornei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: