Ţigări în valoare de peste 140.000 lei, descoperite de poliţiştii de frontieră din Brodina

Poliţiştii de frontieră din Brodina au descoperit, joi, mai multe colete ce conţineau ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de peste 140.000 lei.

Ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că, pe timpul unei acţiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina – ITPF Sighetu Marmaţiei, au descoperit, într-o zonă împădurită, pe raza localităţii Costileva de Sus, 24 de colete ce conţineau ţigări de provenienţă ucraineană.

„Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 12030 pachete, de provenienţă ucraineană, totodată fiind anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz” a spus comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a mai arătat că ţigările, în valoare de 141000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării. În continuare, potrivit lui, se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI