Primarul Ion Lungu, intrigat de vandalizarea coşurilor de baschet din zona de agrement Tătăraşi

>Avem pază permanentă, vom avea şi camere video, spune edilul-şef

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, şi-a exprimat, miercuri, indignarea că în zona de agrement Tătăraşi, care urmează să fie inaugurată oficial în data de 1 mai, au fost deja vandalizate coşurile de baschet.

El a fost informat de situaţie în conferinţa săptămânală de presă.

„Un lucru pe care nu l-am înţeles ca primar este că am spus că deschidem oficial zona de agrement pe 1 mai” a arătat Ion Lungu, adăugând că a înţeles că în zilele de Paşte a fost multă lume în zona de agrement.

„Acolo este şi un paznic. Vom avea şi camere video, şi pază permanentă” a informat primarul.

El a mai spus că dacă oamenii au avut plăcerea să meargă, el se bucură, dar nu acceptă ca investiţia să fie vandalizată.

„Pe lângă paza respectivă, avem şi oameni care efectiv lucrează acolo” a spus primarul, indignat că aceştia nu au sesizat situaţia.

El a mai declarat că în zona de agrement Tătăraşi vor fi instalate şi tiroliene pentru copii şi pentru adulţi, acestea fiind în faza de adjudecare la licitaţie. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: