Primarul Ion Lungu ştie exact când se va retrage din funcţie

Mai bine regretat, decât înjurat

> Voi candida doar dacă sunt susţinut de suceveni, spune edilul-şef

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că un anunţ privind o eventuală nouă candidatură la funcţia de primar este prematur şi că acesta va fi făcut cu 6 luni înaintea alegerilor locale din 2020.

El a spus că ştie când trebuie să renunţe la a mai candida, atunci când încrederea sucevenilor în el va scădea.

„Mai bine regretat, decât înjurat” a spus primarul.

El a menţionat că va candida doar dacă are în continuare susţinerea sucevenilor.

„Voi candida doar cât timp sondajele vor arăta că sunt susţinut de suceveni” a precizat Ion Lungu.

Primarul a recunoscut că beneficiază, periodic, de cercetări sociologice privind încrederea de care se bucură şi că, deocamdată, este susţinut de suceveni.

Ion Lungu a făcut aceste aprecieri în condiţiile în care a spus că în curând activitatea politică a PNL Suceava se va dinamiza, ţinând cont că urmează să fie organizate, anul viitor, alegeri europarlamentare şi prezidenţiale.

Întrebat dacă PNL Suceava va avea un candidat pe locuri eligibile la viitoarele alegeri europarlamentare, Lungu a confirmat, subliniind că organizaţia liberală suceveană este cea mai puternică din zona Moldovei.

Chestionat dacă viceprimarul Lucian Harşovschi ar putea fi candidatul organizaţiei, primarul a evitat să ofere un răspuns tranşant, dar a subliniat că este foarte mulţumit de activitatea lui Harşovschi în cadrul Primăriei. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI