Pentru depozitele de deşeuri ecologice de la Moara şi Pojorâta, o staţie de transfer şi două platforme de colectare, ca şi pentru sediul CMJ Suceava

Consiliul Judeţean Suceava vrea să cumpere servicii de pază

CJ Suceava vrea să cumpere servicii de pază pentru Sediul Centrului Militar Judeţean (CMJ) Suceava, cu valoarea estimată la 120.000 de lei fără TVA, pentru un an, şi la obiectivele ce compun Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor (SMID) din judeţul Suceava, cu o valoare estimată 862.000 de lei fără TVA pentru un an, dintre care opt luni în 2018 şi patru luni în 2019.

Se are în vedere oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, criteriul de atribuire fiind „preţul cel mai scăzut”.

De menţionat este că pentru Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor se vor contracta servicii de pază 24 de ore din 24 pentru şapte posturi de pază, respectiv câte două posturi la depozitele ecologice de deşeuri şi staţii de tratare a levigatului de la Pojorâta şi Moara, iar câte unu la Staţia de transfer Câmpulung Moldovenesc şi platformele de colectare din Gura Humorului şi Vatra Dornei.

La Centrul Militar Judeţean va fi organizat un singur post de pază. Prestatorul este obligat să asigure paza perimetrului prin patrulare permanentă, dar şi verificarea persoanelor care intră în acest perimetru. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: