Ion Lungu continuă să participe la campania de curăţenie din Suceava

> Edilul-şef respinge acuzele că ar fi o acţiune populistă sau electorală: E un exemplu de spirit civic pe care îl dau de când sunt primar

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a continuat, ieri, să participe la acţiunile de salubrizare a străzilor din municipiu, dar a şi plantat mai mulţi copaci şi trandafiri.

„Aşa cum am promis, am participat astăzi la campania de curăţenie pe străzile Alexandru cel Bun şi Samoil Isopescu. Am plantat la primele ore ale dimineţii salcâmi, arini şi trandafiri” a precizat Lungu.

El a mulţumit asociaţiilor de proprietari din zonă pentru implicarea în campania de curăţenie.

„Am văzut multe opinii pro şi contra vizavi de participarea primarului la campania de curăţenie. Nu este o campanie populistă sau electorală din partea mea, ci doar un exemplu de spirit civic pe care îl dau de când sunt primar” a subliniat Ion Lungu.

El a făcut din nou apel de implicare a asociaţiilor de proprietari şi a cetăţenilor, să participe, la blocurile proprii, în campania de curăţenie „Toţi pentru curăţenia oraşului”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: