Gheorghe Flutur anunţă mobilizare maximă la repararea drumurilor judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, că pentru repararea drumurilor judeţene afectate de iarna târzie se lucrează de dimineaţa până seara târziu şi că mobilizarea este maximă.

„Este mobilizare maximă la lucrările de reparaţii la drumurile judeţene” a precizat Gheorghe Flutur, aflat în cursul unei inspecţii în teren a lucrărilor.

El a menţionat că lucrările de reparaţii la drumurile judeţene afectate puternic de fenomenele meteo ale iernii târzii din ultima perioadă se desfăşoară intens, de dimineaţa până seara târziu.

„Am intrat pe Suceava – Ipoteşti – Bosanci – Udeşti – Liteni, pe Rădăuţi – Frătăuţi – Bilca, la Volovăţ, la Pătrăuţi, la Horodniceni şi pe Cornu Luncii – Mălini – Slatina, Vama – Vatra Moldoviţei – Moldoviţa. Pe măsură ce drumurile se usucă, intrăm şi pe zona de munte. În aceste condiţii, din păcate, nu vom putea finaliza lucrările până la sărbătorile de Paşte, dar le vom continua imediat pentru a aduce toate drumurile la starea lor normală” a declarat Gheorghe Flutur.

Totodată, el a spus că s-a intrat şi pe tronsoanele de drumuri cu îmbrăcăminte din balast, pentru a se executa completări cu balast şi reprofilări, pe traseele Stulpicani – Gemenea, la Humoreni, pe Grăniceşti – Şerbăuţi şi Bereşti – Şerbăneşti.

În prezent, potrivit calendarului lucrărilor aflate în desfăşurare, se execută lucrări de reparaţii îmbrăcăminte asfaltică prin plombări pe următoarele drumuri: DJ 208 A Suceava – Ipoteşti – Bosanci – Udeşti – Liteni; DJ 178 C Rădăuţi – Bilca; DJ 209 A Cornu Luncii – Mălini – Slatina; DJ 208 V Pătrăuţi; DJ 209 K Volovăţ; DJ 176 Vama – Vatra Moldoviţei – Moldoviţa.

Pe tronsoanele cu îmbrăcăminte din balast se execută completări cu balast şi reprofilări pe următoarele drumuri: DJ 177 B Stulpicani – Gemenea; DJ 178 Humoreni; DJ 178 B Grăniceşti – Şerbăuţi; DJ 208 B Bereşti – Şerbăneşti. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: