ATOP Suceava:

Primăria Şcheia trebuie să dea dovadă de mai multă exigenţă în acordarea ajutoarelor sociale

> Totodată, ea trebuie să reglementeze circulaţia căruţelor în comună pe drumul naţional şi cel judeţean

 Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Suceava a discutat în şedinţele pe comisii de lucru problematica lunii martie, stabilind, între altele, măsuri ce ar trebui luate în comuna Şcheia pentru continuarea demersurilor în vederea reducerii infracţionalităţii.

Astfel, în ceea ce priveşte ordinea publică din localitatea Şcheia, ca urmare a măsurilor luate, infracţionalitatea în localitate s-a redus cu 50%.

În acest sens, se vor continua demersurile legale pentru încadrarea a patru agenţi de poliţie, astfel încât schema să fie completă (11 poliţişti) şi se va realiza eficientizarea serviciului poliţienesc în localitate prin activitatea de patrulare mixtă (poliţişti+poliţişti locali).

Totodată, în urma discuţiilor din cadrul şedinţelor pe comisii a rezultat şi necesitatea luării unor măsuri administrative de către Primăria Şcheia privind circulaţia căruţelor pe drumul naţional şi judeţean din comuna Şcheia, precum şi mai multă exigenţă în ceea ce priveşte acordarea de ajutoare sociale, în vederea reducerii numărului de asistaţi sociali. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI