Cynthia Nixon susţine că are dreptul să candideze pentru funcţia de guvernatoare a New Yorkului, deşi e o celebritate

Vedeta din serialul „Sex And The City” Cynthia Nixon a declarat că a fi „necalificat” este un atu în politică şi şi-a apărat dreptul de a candida la funcţia de guvernatoare de New York, relatează Press Association.

Actriţa şi activista liberală şi-a anunţat candidatura pentru această funcţie săptămâna trecută, ea urmând să candideze împotriva actualului guvernator, Andrew Cuomo, oponentul ei din Partidul Democrat. Cynthia Nixon şi-a apărat poziţia de „celebritate” care candidează pentru un rol politic. „Oricui îmi spune «Ce te recomandă? Ce drept ai să candidezi? Eşti necalificată!» le spun să se uite de cât timp guvernul nostru spune că trebuie să facem ceva despre violenţa armată”, a afirmat ea. „Iar aceşti adolescenţi au răsturnat dezbaterea despre violenţa armată. Se vorbeşte mult despre cei care provin din exterior, dar uneori puţină naivitate este exact lucrul de care e nevoie”, a mai spus actriţa. Când sistemul este blazat, toată lumea spune «Păi da, aşa stau lucrurile».

Este nevoie de cineva care să vină şi să spună «De ce? De ce stau aşa lucrurile?» Nu încerca să-mi spui că nu am dreptul să spun «vreau să fiu guvernatoare pentru că în opinia mea faci o treabă foarte proastă». Nimeni nu vorbeşte despre lucrurile pe care nu le faci, aşa că o voi face eu, a mai spus Nixon.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: