Ringo Star, fostul membru al The Beatles, învestit cavaler al Coroanei Britanice la Palatul Buckingham

Ringo Star, fost membru al formaţiei legendare The Beatles, va primi oficial titlul de cavaler din partea Coroanei Britanice în cadrul unei ceremonii de învestitură care va avea loc marţi la Palatul Buckingham, informează Press Association. Într-un gest descris de multipremiatul textier britanic Sir Tim Rice drept „cel mai întârziat titlu de cavaler din toate timpurile”, distincţia va fi prezentată de Ducele de Cambridge.

Starr, în vârstă de 77 de ani, a declarat anterior că se simte onorat de această distincţie. „Este minunat! Este o onoare şi o plăcere să fiu recunoscut pentru muzica şi activitatea mea caritabilă, pe care le ador. Pace şi iubire”, a spus muzicianul în urma anunţării, la sfârşitul anului trecut, a listei tradiţionale cu distincţii regale de Anul Nou.

Acesta este cel de-al doilea titlu britanic primit de fostul component al grupului legendar The Beatles, astăzi în vârstă de 77 de ani, după ce atât el, cât şi colegii săi au fost decoraţi în 1965 de regina Elisabeta a II-a cu Ordinul Imperiului Britanic pentru contribuţii deosebite aduse Angliei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: