Burse majorate

Cuantumul burselor pentru studenţii doctoranzi înmatriculaţi la studii universitare de doctorat finanţate de la bugetul de stat a fost majorat printr-un ordin al ministrului Educaţiei Naţionale, Valentin Popa.

Într-un comunicat al MEN se precizează că, potrivit Ordinului ministrului Educaţiei Naţionale nr. 3329, valoarea burselor studenţilor doctoranzi înmatriculaţi la studii universitare de doctorat finanţate de la bugetul de stat, la forma de învăţământ cu frecvenţă, a fost majorată, începând cu luna martie 2018.

Astfel, pentru studenţii doctoranzi înmatriculaţi în anii I şi II de studii bursa a fost majorată de la 1450 de lei la 1550 de lei, iar pentru studenţii doctoranzi înmatriculaţi în anii III şi IV de studii bursa a fost majorată de la 1680 de lei la 1800 de lei.

“Fondul pentru alocarea burselor doctorale din bugetul alocat Ministerului Educaţiei Naţionale se constituie în funcţie de numărul de studenţi doctoranzi, cu frecvenţă, cetăţeni români sau cetăţeni ai celorlalte state membre ale Uniunii Europene, ai statelor aparţinând Spaţiului Economic European şi ai Confederaţiei Elveţiene, înmatriculaţi în baza cifrei de şcolarizare”, se mai precizează în comunicatul MEN.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: