Acţiuni de amploare pe linie rutieră cu radare dispuse în sistem „cascadă”

> La activităţi au fost cooptaţi poliţişti din nu mai puţin de trei judeţe

Zeci de amenzi au fost date de poliţişti în traficul rutier în urma a două acţiuni de amploare, derulate în sistem integrat, cu radare dispuse în sistem „cascadă”. Serviciile Rutiere din cadrul IPJ Suceava şi IPJ Iaşi au organizat o acţiune pe DN 2, pe traseul Siret – Suceava – Fălticeni – Drăguşeni, inclusiv pe sectorul din DN 2 de pe raza judeţului Iaşi, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate. Oamenii legii suceveni au aplicat 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 18.000 lei, din care 31 pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare. În paralel, colegii lor din Iaşi au aplicat 29 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 20.000 lei, din care 18 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reţinute 8 permise de conducere, ridicat un certificat de înmatriculare şi retrase 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare.

În următoarea zi, Serviciul Rutier Suceava a organizat o acţiune pe DN 29, pe traseul Suceava – Salcea – Dumbrăveni – judeţul Botoşani, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei de deplasare mult prea mari, la care au participat poliţişti atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie de poliţie rutieră din cadrul IPJ Suceava şi IPJ Botoşani, pe sectorul de drum DN 29 din raza de competenţă. Poliţiştii suceveni au aplicat 52 de amenzi, în valoare de aproape 24.000 lei, din care 33 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi au reţinut 2 permise de conducere. Oamenii legii din Botoşani au completat şi ei 46 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 20.000 lei, din care 28 pentru şoferii care au uitat să mai ridice piciorul de pe pedala de acceleraţie, au reţinut un permis de conducere şi au ridicat un certificat de înmatriculare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: