Atletism, copii

Performanţe remarcabile pentru tinerii sportivi de la CSM Dorna Vatra Dornei la Campionatul Naţional în sală

La finele săptămânii trecute, atleţii de la CSM Dorna Vatra Dornei, club finanţat de Primăria municipiului Vatra Dornei şi Consiliul Local din localitate, au participat la Bacău la faza pe zonă a Campionatului Naţional de sală rezervat copiilor 1, 2 şi 3. Dintre sportivii pregătiţi aici de antrenorul Cristian Prâsneac, Claudia Ionela Coştiuc a avut o evoluţie excelentă şi a câştigat două medalii de aur în probele de 800 şi 1500 de metri la categoria copii 1. Colega sa Denisa Kore a obţinut medalia de argint în proba de 200 de metri, dar şi medalia de bronz la 600 de metri, categoria copile 2, în timp ce Alexandru Prâsneac a fost foarte aproape de o medalie, dar în final s-a clasat pe locul patru la 800 de metri.

„Sunt foarte bucuros de victoriile sportivei mele Claudia Ionela Coştiuc, care de la cursă la cursă îşi doboară recordurile personale în ambele probe. Claudia Ionela Coştiuc a început atletismul în luna noiembrie şi aş vrea să mulţumesc părinţilor pentru încredere. Cred că Ionela va ajunge o mare atletă, în condiţiile în care face în fiecare zi naveta Mestecăniş – Iacobeni – Mestecăniş pentru a merge la şcoală şi Mestecăniş – Vatra Dornei – Mestecăniş pentru a veni zilnic la antrenament. Aş vrea să le mulţumesc şi celor care sunt în spatele muncii noastre, celor care ne finanţează, Primăria municipiului Vatra Dornei şi Consiliul Local”, a declarat profesorul antrenor Cristian Prâsneac.

Pe 30 martie, atleţii de la CSM Dorna Vatra Dornei vor lua startul la Bucureşti, la finalele pe ţară ale Campionatului Naţional pentru copii 1, 2 şi 3, unde antrenorul dornean speră la cel puţin o medalie, cât mai strălucitoare.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI