Suceava

Au început lucrările de reabilitare a străzii Vasile Bumbac

Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, ieri, că strada Vasile Bumbac din centrul oraşului a intrat în reabilitare totală şi i-a îndemnat pe şoferi să ocolească zona.

„De astăzi (luni – n.n.) încep lucrările de reabilitare totală a străzii Vasile Bumbac, porţiunea care este delimitată de strada Republicii şi sediul E.ON. Această modernizare vine în continuarea celor făcute anul trecut, în aşa fel încât

zona din jurul Palatului Administrativ să fie refăcută total. Lucrările ar trebui finalizate până la finalul verii, dar constructorul promite că le va realiza până la sfârşitul lunii iulie” a spus Harşovschi.

El a precizat că valoarea totală a lucrării este de 1.054.290,45 lei plus TVA. Conform datelor tehnice lungimea străzii este de 337 de metri, lăţimea părţii carosabile fiind de 6 – 7 metri cu o suprafaţă totală a străzii de 2349 mp. Lăţimea trotuarului este de 1.10 – 5.60 metri, suprafaţa totală fiind de 1558 mp.

Lucian Harşovschi a arătat că se vor înlocui şi 28 de stâlpi de iluminat cu înălţimea de 9 metri şi cinci stâlpi de iluminat cu înălţimea de 4 metri, iar stâlpii de 9 metri vor fi dotaţi cu corpuri de iluminat tip LED.

„Şoferii care pot ocoli zona sunt rugaţi să o facă, pentru a nu pierde prea mult timp în trafic!” a transmis viceprimarul Lucian Harşovschi. (M.T.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI