Corneliu Bichineţ, mesaj pentru Marian Andronache:

Membrii PMP care se fac preş în faţa primarilor sau preşedintelui CJ nu vor duce PMP la succes

>De la Lungu nu veţi obţine niciun vot, şi nici de la Fluture

 Deputatul PMP de Vaslui, Corneliu Bichineţ, prezent la Conferinţa de alegeri a PMP Suceava, a atras atenţia că membrii PMP care se fac preş în faţa primarilor sau preşedinţilor de consiliu judeţean nu vor asigura succesul PMP, context în care i-a transmis lui Marian Andronache că nu va obţine niciun vot de la Ion Lungu sau de la Gheorghe Flutur.

El a spus că orice filială are rezultatele în funcţie de liderul care o conduce şi i-a spus lui Andronache că este viceprimar al unui oraş mare, istoric, emblematic şi are o şansă foarte mare să se afirme.

„Aveţi o şansă uluitoare să vă afirmaţi. De la Lungu nu veţi obţine niciun vot, niciodată, de la Flutur nu veţi obţine niciun vot, niciodată, dar de la colegii noştri veţi obţine, pentru că, ceea ce vor transmite în oraşele lor, în satele lor, după ce pleacă de aici, sper să fie un gând bun că organizaţia intră pe un făgaş normal” a spus Bichineţ.

El a menţionat că nu a intrat în Parlament vreun reprezentant al Organizaţiei PMP Suceava pentru că, după alegerile locale, cei din această organizaţie au înţeles să se odihnească…

El i-a mai transmis că sediul partidului trebuie să fie deschis permanent şi să fie în legătură cu alegătorii, subliniind că dacă într-o zi uşa sediului este închisă are şanse să mai vadă Primăria Suceava, la următoarele alegeri, cel mai aproape de la… Rădăuţi.

„Alegeţi o conducere bună care iubeşte munca şi să nu-i susţineţi pe cei care se fac preş, se subordonează preşedintelui Consiliului Judeţean, se subordonează primarilor, pentru că aceia nu vor duce PMP la succes” a precizat Bichineţ. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!