PSD Suceava îl va susţine pe Liviu Dragnea la Congres pentru funcţia de preşedinte al PSD

> Social-democraţii suceveni au decis să susţină şi Guvernul PSD-ALDE

Conferinţa Judeţeană a PSD Suceava întrunită, vineri, la Cacica, a desemnat delegaţii organizaţiei judeţene la Congresul PSD care se va desfăşura în data de 10 martie la Bucureşti, dar a votat şi două rezoluţii, de susţinere a lui Liviu Dragnea pentru preşedinţia PSD şi de susţinere a Guvernului PSD-ALDE.

Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul Conferinţei Judeţene PSD Suceava, s-au aprobat delegaţii pentru Congresul PSD ce va avea loc la Sala Palatului, în Bucureşti.

 Organizaţiei judeţene PSD Suceava i s-a alocat un număr de 106 delegaţi, fiind unul dintre cele mai însemnate din cele care au fost repartizate tuturor organizaţiilor judeţene şi a avut la bază scorurile electorale obţinute de organizaţia judeţeană şi numărul de membri din fiecare judeţ.

Un alt punct pe ordinea de zi a Conferinţei Judeţene a fost propunerea de modificare a statutului PSD, iar propunerile făcute au fost pertinente şi aprobate în unanimitate de către participanţi, fără să fie detaliate în comunicat.

În timpul lucrărilor, au luat cuvântul primari, preşedinţi ai organizaţiilor locale şi consilieri judeţeni care, în unanimitate, şi-au exprimat susţinerea faţă de conducerea naţională a PSD şi faţă de guvernarea social-democrată, făcându-se apel la unitate, echilibru şi înţelepciune – elemente esenţiale pentru realizarea programului de guvernare propus alegătorilor.

În urma discuţiilor purtate, delegaţii au hotărât adoptarea a două rezoluţii , respectiv o rezoluţie de susţinere a lui Liviu Nicolae Dragnea la funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat şi o rezoluţie de susţinere a Guvernului PSD-ALDE.

La lucrările conferinţei au participat primarii PSD din judeţul Suceava, preşedinţi ai organizaţiilor locale PSD, consilierii judeţeni, membrii Biroului permanent judeţean, parlamentarii suceveni: senatorii Ioan Stan şi Virginel Iordache, deputaţii Maricela Cobuz, Nechifor Cătălin-Ioan şi Emanuel Havrici, precum şi delegaţi ai organizaţiilor locale din cadrul Organizaţiei Judeţene PSD Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. valeriu says:

    Uniti in jurul infractorului! Hotia si faradelegea va uneste.Personaje fara demnitate.O gasca nesimtita de derbedei!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: