Trei amenzi primite de o societate de prelucrare a lemnului

Nu mai puţin de trei amenzi va trebui să achite conducerea unei societăţi comerciale care are ca obiect de activitate prelucrarea primară a lemnului după ce, preţ de două zile, o echipă mixtă formată din poliţişti ai Biroului de Combaterea Delictelor Silvice Suceava şi specialişti din cadrul Gărzii Forestiere a efectuat un control la sediul acesteia, situat în comuna Marginea.

Firma este administrată de un localnic în vârstă de 29 de ani, iar controlul a fost derulat pe linia legalităţii achiziţiei, procesării şi comercializării masei lemnoase. Cu ocazia comparării stocurilor, oamenii legii au constatat „o lipsă din gestiune şi o completare necorespunzătoare a registrelor şi avizelor de însoţire”, după cum se arată în procesul-verbal întocmit de aceştia.

Pentru neregulile constatate, echipa de control a aplicat societăţii trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.000 lei, conform prevederilor legale, fiind totodată confiscată valoric şi cantitatea de peste 71 mc lemn de foc de esenţă fag, în valoare de aproximativ 10.000 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: