Eugen Tomac (PMP):

Nu există tensiuni în PMP Suceava

>Nu comentez declaraţiile neinspirate ale unor colegi sau foşti colegi care cred că politica se face doar în jurul procentului de 4%, a mai spus preşedintele interimar al PMP Suceava

Preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene PMP Suceava, deputatul Eugen Tomac, preşedinte executiv al PMP, a declarat luni, pentru News Bucovina, că în organizaţie nu există tensiuni, iar declaraţiile unor colegi de partid sau foşti colegi sunt neinspirate, pentru că respectivii cred că politica se face doar în jurul procentului de 4%.

Tomac a spus că nu vrea să comenteze punctual declaraţiile din ultima vreme ale mai multor membri ai PMP referitoare la starea lucrurilor din organizaţie, pe care le consideră „neinspirate”. „Nu există nicio tensiune în PMP Suceava” a spus liderul popularilor din România, subliniind că nu doreşte să comenteze „declaraţiile neinspirate ale unor colegi sau foşti colegi care cred că politica se face doar în jurul procentului de 4%”.

„Mă bucur că s-a stabilit o zi pentru alegerile din interiorul organizaţiei şi sunt convins că această conferinţă de alegeri va confirma voinţa membrilor activi ai PMP Suceava. PMP e un partid care are suficientă forţă pentru a merge mai departe, iar colegii care cred că, denigrând partidul în care chiar şi ei au muncit, îşi pot face astfel dreptate, greşesc. Sunt convins că după alegeri organizaţia va ieşi întărită şi mizez foarte mult pe onestitatea celor care doresc să facă politică în interesul cetăţeanului şi nu în interesul unor jocuri mărunte pe care mărturisesc că nu le-am înţeles” a mai spus Eugen Tomac.

El le-a cerut public celor „nemulţumiţi ” din cadrul partidului să aibă „decenţa de a trata cu responsabilitate şi multă maturitate politică procesul prin care trece organizaţia”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: