Ensa Cosby, fiica lui Bill Cosby, a murit la 44 de ani

Ensa Cosby, una dintre fiicele comicului Bill Cosby, a murit la sfârşitul săptămânii trecute la 44 de ani, în statul Massachusetts (SUA), potrivit unei informaţii difuzate de portalul de specialitate TMZ citat de EFE.

Andrew Wyatt, purtător de cuvânt al familiei Cosby, a declarat luni că Ensa Cosby a murit de o afecţiune renală.

În pofida faimei şi popularităţii lui Bill Cosby, Ensa s-a menţinut departe de public şi de mass-media, cu excepţia cazului în care i-a luat apărarea tatălui său, acuzat de zeci de femei de diferite abuzuri sexuale. „Cred ferm că tatăl meu este nevinovat de abuzurile declarate împotriva lui şi cred că rasismul a jucat un mare rol în toate aspectele acestui scandal”, declarase Ensa în mai 2017, într-un interviu acordat postului de radio Sirius XM.

Peste 50 de femei au afirmat că au suferit abuzuri din partea lui Cosby, care în 2005 a recunoscut sub jurământ că a cumpărat sedative pentru a le administra femeilor cu care dorea să menţină relaţii sexuale.

Bill Cosby şi soţia sa Camille Cosby au cinci copii: Erika, Erinn, Evin, Ensa şi Ennis, care a murit în 1997 la 27 de ani, în timpul unui jaf în Los Angeles.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: