Un bărbat din Straja a murit din cauza frigului

Un bărbat de 65 de ani, din Straja, a murit din cauza frigului, a anunţat, ieri, Prefectura Suceava.

Potrivit sursei citate, Direcţia de Sănătate Publică a informat, luni, Prefectura Judeţului Suceava că, la data de 25 februarie, în jurul orei 8, a fost găsită decedată, din cauza frigului, o persoană de sex masculin, din Straja, în vârstă de 65 de ani.

Din datele preliminarii ale anchetei efectuate de medicul primar legist de la Cabinetul de Medicină Legală din Rădăuţi a rezultat că bărbatul respectiv a fost găsit mort, în spatele locuinţei sale, de o vecină. Bărbatul locuia singur şi obişnuia să consume băuturi alcoolice.

Conform comunicatului, echipele de patrulare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratului Judeţean au continuat, ieri, să acţioneze pentru identificarea unor persoane fără adăpost şi transportarea lor în adăposturi.

De asemenea, toate unităţile teritorial-administrative din judeţ au fost informate cu privire la persoanele care necesită dializă, femeile gravide şi bolnavii cronici cu afecţiuni ce necesită monitorizare permanentă.

Prefectura Suceava mai anunţă că, în cursul zilei de ieri, în judeţ circulaţia pe drumurile naţionale şi judeţene nu a fost afectată. Un utilaj cu substanţe antiderapante a intervenit la Punctul Vamal Siret.

În toate unităţile de învăţământ din judeţ orele de curs s-au desfăşurat în mod normal. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: