Directorul adjunct al DSP Suceava, Cătălina Zorescu, a preluat atribuţiile funcţiei de director executiv

Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, medicul Cătălina Zorescu, a preluat atribuţiile funcţiei de conducere de director executiv al instituţiei începând cu data de 23 februarie a.c.

Într-un comunicat de presă al DSP Suceava se precizează că, începând cu data de 23 februarie 2018, conform Ordinului nr.159/ 23.02.2018, emis de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, i se deleagă atribuţiile specifice funcţiei de conducere de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava medicului epidemiolog Cătălina Zorescu, până la ocuparea temporară sau definitivă a funcţiei publice de conducere, în condiţiile legii.

Directorul executiv interimar al DSP Suceava, Petru-Sebastian Jureschi, a demisionat la începutul lunii februarie a.c., la aproape trei luni de când i-au fost delegate atribuţiile funcţiei de conducere, el invocând motive personale.

Lui Petru Sebastian Jureschi i-au fost delegate atribuţiile specifice funcţiei de conducere de director executiv al DSP Suceava prin Ordinul nr. 1312/2017 al ministrului Sănătăţii Florian-Dorel Bodog, începând cu data de 8 noiembrie 2017.

Reamintim că, până la preluarea funcţiei de către Petru-Sebastian Jureschi, interimatul a fost asigurat de directorul adjunct al DSP Suceava, medicul Cătălina Zorescu, după ce directorul executiv interimar al DSP Suceava, Andrei Ianovici, a solicitat, în cursul lunii iulie 2017, Ministerului Sănătăţii să i se ia atribuţiile de director executiv după 2 ani în care a condus instituţia. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: