Expoziţie de autor, Ovidiu Ambrozie Bortă, la Muzeul de Istorie din Suceava

„Mai stau un pic, mai fac o caricaTURĂ”

Foaierul Muzeului de Istorie din Suceava găzduieşte, în perioada 20 februarie – 11 martie, expoziţia „Mai stau un pic, mai fac o caricaTURĂ” a artistului Ovidiu Ambrozie Bortă.

Potrivit reprezentanţilor Muzeului Bucovinei, expoziţia cuprinde 50 de lucrări realizate în perioada 2017-2018 care abordează o tematică largă, tratând teme variate, cum ar fi Europa, lupta împotriva corupţiei, dezarmarea, ecologia etc., precum şi portrete-caricatură ale diferitelor personalităţi ale lumii. Ponderea lucrărilor este deţinută de cele digitale, realizate alb-negru şi color.

Cu aceste caricaturi, artistul a participat la saloane de gen din străinătate şi din ţară precum şi la expoziţiile personale din Cluj-Napoca (Golden Tulip Ana Dome), Iaşi (Traian Grand Hotel), Botoşani (Hotel Rapsodia), Vaslui (foaierul Primăriei şi foaierul Casei de Cultură), unde a fost apreciat. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: