Cvartetul Royal, în concert la Biroul Francez

La Biroul Francez din Suceava va avea loc miercuri, 21 februarie, de la ora 18, o nouă activitate dedicată francofonilor şi francofililor suceveni.

Potrivit reprezentanţilor Biroului Francez, invitaţii serii sunt membrii Cvartetului Royal – Ciprian Constandache, Angelica Banea, Letiţia Costache şi Andreea Petruneac –, care vor propune publicului momente de vals, tangou sau rumba pe muzică de P. I. Ceaikovski, D. Sostakovici, A. Piazzolla, I. Albeniz, G. Bregovic etc.

„Vă aşteptăm la «După-amiezile francofone» pentru o întâlnire cu muzica de calitate, cu talentul, pasiunea şi dăruirea acestui grup de profesionişti admiraţi şi apreciaţi de comunitate!” a transmis sursa citată. Intrarea este liberă. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: