Foresta Suceava şi-a completat lotul pentru partea secundă a campionatului

Cu mai puţin de o săptămână înaintea startului sezonului de primăvară al Ligii a II-a, Foresta Suceava a concretizat primele transferuri ale iernii. Printre jucătorii care au semnat contracte de joc cu gruparea suceveană se află Loic Kharoubi, un mijlocaş în vârstă de 25 de ani, care are în portofoliu formaţii cunoscute precum Valenciennes şi Dunkerque din Franţa, Al Gharafa (Qatar), Catanzaro şi Brescia (Italia), Samsunspor (Turcia) sau Bolton Wanderers (Anglia). Kharoubi vine după o accidentare serioasă la genunchi şi intenţionează să-şi relanseze cariera în România. Conducătorii grupării sucevene au ajuns la un acord cu fundaşii centrali Moussa Konate, din Franţa, în vârstă de 23 de ani, care a evoluat în cariera sa la Auxerre (Franţa) şi Carev Dvor (Macedonia, Liga I) şi Ivan Georgiev Makriev, din Bulgaria, în vârstă de 21 de ani.

Lista achiziţiilor a fost completată cu fundaşul lateral moldovean Oleg Lupuşor (23 de ani), provenit de la Speranţa Nisporeni, şi Mihai Muşea, 24 de ani, mijlocaş dreapta, care a mai jucat la Conpet Ploieşti.

Negocierile pentru un eventual transfer pe Areni continuă cu fundaşul central sucevean Paul Mateciuc şi cu fundaşul stânga moldovean Mihai Negură, lotul putând fi completat şi cu o serie de fotbalişti tineri testaţi în ultima perioadă de antrenorul Florentin Petre, precum Andrei Netea şi Robert Martin, jucători crescuţi de Liceul cu Program Sportiv, dar legitimaţi ultima oară la Şomuz Fălticeni, Florin Negură şi Cristian Gulei de la LPS Suceava sau atacantul Nedelcu, de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Efectivul de jucători al Forestei a suferit transformări serioase în intersezon. Dintre fotbaliştii care au dus greul în sezonul de toamnă se mai află în prezent la echipă portarul Răzvan Began, fundaşii Wilhem Renquin şi Pavel Secrier, mijlocaşii Vlad Stănescu şi Andrei Cerlincă, atacanţii Marius Matei şi Edgar Movsisyan, alături de mijlocaşul Vasile Dănilă, care a fost mai mult accidentat în sezonul de toamnă, şi de juniorii Oloeriu Onofraş, Robert Bosânceanu, Cosmin Coroamă sau Ruben Sumanariu, şi ei cu prezenţe constante în echipă în turul campionatului.

Gruparea suceveană s-a despărţit în pauza de iarnă de Charles Acolatse, Issa Diallo, Alessandro Masella, Daniel Pappoe, Alexandru Belevschi, Dali Amar Belkacem, Eridson sau Boumina Naofal.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI