Bătrână lovită pe trotuar de un motociclu condus de un turist din Iaşi

 La finele săptămânii trecute, o bătrână din municipiul Vatra Dornei a ajuns pe patul de spital după ce a devenit victima unui accident de circulaţie chiar dacă se deplasa pe trotuar. Incidentul a avut loc în timp ce un tânăr de 22 de ani, din judeţul Iaşi, conducea un motociclu pe strada Oborului din oraşul staţiune. Pe fondul neatenţiei în conducere, spun poliţiştii, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns cu vehiculul pe trotuarul de pe sensul opus, unde a accidentat o localnică în vârstă de 72 de ani, ce se deplasa regulamentar în calitate de pieton. În urma impactului, femeia a fost proiectată la sol, fiind preluată de un echipaj de ambulanţă şi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că numărul de înmatriculare al motociclului este fals, acesta figurând înmatriculat cu un alt număr de înmatriculare. Audierea conducătorului a scos la iveală că motociclul a fost închiriat de către ieşean de la un localnic de 47 de ani, pentru a efectua o excursie pe raza municipiului Vatra Dornei, fără a încheia cu acesta un contract de închiriere. Luat la întrebări şi proprietarul vehiculului, acesta a recunoscut că a uitat să monteze plăcuţa cu numărul de înmatriculare corect pe motociclu. Vehiculul a fost imobilizat la sediul poliţiei până la soluţionarea cercetărilor.

 Un alt pieton a fost lovit de o maşină scăpată de sub control

 Un alt pieton a fost lovit şi el, dar de o maşină scăpată de sub control, pe când se deplasa pe marginea drumului. În timp ce conducea autoturismul pe DJ 290 din comuna Vereşti, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, un localnic de 51 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un consătean, în vârstă de 59 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie, pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat rănirea pietonului care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză s-a întocmit un dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI