La Gura Humorului

Picturile semnate Carmen Laura Ohmt, într-o primă „personală”

> Următoarea expoziţie de autor este programată în curând, la Rădăuţi

 La Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina de la Gura Humorului s-a desfăşurat joi vernisajul primei expoziţii personale de pictură semnate de Carmen Laura Ohmt – „Metamorfoze”. Potrivit informaţiilor furnizate de artista plastică, tehnica pe care o utilizează este „pictură în acrylic cu puring – tehnică folosită mai puţin la noi în ţară; mai ades, în Regatul Unit şi Turcia”.

Aflăm că evenimentul a fost deschis de prof. dr. Sever Dumitrache, directorul Casei de Cultură, după care au vorbit autoarea, inclusiv mulţumind „mentorilor” săi Ioan Bodnar şi Radu Bercea. Ulterior, pictoriţa a primit felicitări şi din partea humorenilor Radu Bercea şi Constantin Logigan.

Ec. Carmen Laura Ohmt este expert evaluator ANEVAR, dar prietenă cu artele plastice încă din adolescenţă; a creat, dar, până de curând, fără să expună în public. Printre altele, alături de prof. Ioan Bodnar, a fost implicată în organizarea ultimelor şase ediţii ale Taberei internaţionale de pictură „Bucovina – trecut, prezent şi viitor”. La sfârşitul anului trecut, alături de Radu Bercea şi Ioan Bodnar, s-a arătat publicului într-o primă expoziţie colectivă, la Vatra Dornei.

Următoarea sa expoziţie personală va fi vernisată la 1 martie a.c., la Galeriile de artă ale municipiului Rădăuţi, ne-a informat Carmen Laura Ohmt. (L.D.C.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: