Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, confirmă:

Gheorghe Iacob va prelua funcţia de consilier judeţean în locul Oanei Pintilei

Vicepreşedintele PSD Suceava, Gheorghe Iacob, va prelua funcţia de consilier judeţean în locul Oanei Pintilei, care a demisionat luni din Consiliul Judeţean Suceava, spre a prelua funcţia de secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a confirmat, luni, că Gheorghe Iacob, următorul supleant de pe lista de candidaţi PSD Suceava, va prelua locul vacantat prin demisia Oanei Pintilei.

Gheorghe Iacob a mai fost consilier judeţean în trei mandate în perioada 2004-2016, a fost şef al grupului PSD din CJ Suceava, ca şi preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Suceava.

El este pensionar, dar şi director la Legume-fructe SA şi deţine acţiuni la Bermas SA Suceava, potrivit ultimei declaraţii de avere din 2016.

Oana Elena Pintilei, preşedintele organizaţiei judeţene a femeilor social-democrate, a fost numită, vineri, secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului, funcţie incompatibilă cu cea de ales judeţean, astfel încât a renunţat la funcţia din Consiliul Judeţean Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: