Urmărire în trafic pentru prinderea unui şofer beat

> Şoferul fugar s-a ales cu un dosar penal cu multe capete de acuzare

La finele săptămânii trecute, în timp ce acţiona pe DN 2K, pe raza comunei Iaslovăţ, o patrulă de poliţie a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism. Însă conducătorul auto nu s-a conformat şi a continuat deplasarea, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia. „Raliul” prin traficul rutier a ţinut până când maşina fugarului a fost blocată pe un drum comunal neclasificat. La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 41 de ani. Acesta însă – au demonstrat-o verificările efectuate – are permisul de conducere anulat, deci nu avea voie să se urce la volan. În plus avea şi o puternică halenă alcoolică. Oamenii legii i-au solicitat să se supusă testului cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat categoric aşa ceva, scenariu repetat ulterior şi la spital.

În cauză s-a întocmit un dosar penal cu multe capete de acuzare, de la conducere fără permis şi până la refuzul prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI