Tiberius Brădăţan a intervenit la resuscitarea unui lider sindical care a suferit un infarct

> Respectivei persoane, cunoscută ca având probleme cardiace, i s-a făcut rău în timpul unor discuţii din Ministerul Sănătăţii

 Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii pentru relaţia cu sindicatele şi patronatele, medicul urgentist sucevean Tiberius Brădăţan, a intervenit, ieri după-amiază, la resuscitarea unui lider sindical din Constanţa care a suferit un infarct în timpul unor discuţii informale cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Potrivit B1 TV, un sindicalist din cadrul Confederaţiei Meridian a suferit un infarct în timp ce se afla la o discuţie informală cu ministrul Sănătăţii Sorina Pintea şi cu oficiali ai ministerului.

La manevrele iniţiale de resuscitare au intervenit medicul urgentist Tiberius Brădăţan, secretarul de stat Cristian Vasile Grasu şi liderul Sindicatului Ambulanţa, Gheorghe Chiş.

Pacientul a fost predat apoi stabil ambulanţei şi transportat la spital.

Liderul Sanitas, Leonard Bărăscu, prezent la întâlnire, a spus că sindicalistul era cunoscut pentru probleme cardiace. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: