„Rândunici printre lozinci”

La Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Suceava va avea loc vineri, 20 aprilie a.c., de la ora 19, concertul „Rândunici printre lozinci” susţinut de maestrul Tudor Gheorghe.

„Rândunici printre lozinci” este un spectacolul ce va readuce în atenţia publicului muzica uşoară a anilor 60-70, ne transmit organizatorii.

„Cu o noua orchestraţie a dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu şi o interpretare inedită, aşa cum ne-a obişnuit maestrul Tudor Gheorghe, muzica anilor 60-70 va prinde viaţă alături de membrii orchestrei Concertino din Chişinău” arată aceştia.

Biletele costă 90 lei (80 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari) şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: