Futsal, Campionatul Judeţean

Progresul Frătăuţii Vechi şi Zimbrul Siret s-au calificat la turneul final

Sala din Milişăuţi a găzduit la sfârşitul acestei săptămâni al treilea turneu zonal din cadrul Campionatului Judeţean de Futsal – ediţia a IV-a. La finalul competiţiei, primul loc a fost ocupat de gazdele de la Bucovina Milişăuţi, echipa condusă de Vichentie Popescu neavând însă dreptul de a participa la turneul final din cauza faptului că nu este membru afiliat la AJF. În aceste condiţii, la turneul final s-au calificat ocupatele locurilor 2 şi 3, Progresul Frătăuţii Vechi şi Zimbrul Siret.

Meciurile din al treilea turneu zonal al Campionatului Judeţean de Futsal au fost arbitrate de brigada Ghiţă Ignătescu – Vasile Tacu, asistenţa medicală fiind asigurată de Laurenţiu Harip. Ultimul turneu zonal din cadrul campionatului va avea loc duminică, la Dolhasca, şi va aduna la start formaţiile CFR Moara, Sporting Buneşti, Moldova Drăguşeni, Juniorul Suceava şi gazdele de la Siretul Dolhasca. Pe lângă Progresul Frătăuţii Vechi şi Zimbrul Siret, la turneul final mai sunt calificate CS Gura Humorului, Stejarul Cajvana, Academica Gălăneşti şi Viitorul Liteni.

Rezultatele turneului zonal de la Milişăuţi:

Bucovina Milişăuţi – Progresul Frătăuţii Vechi     4-3

Concordia Grămeşti – Zimbrul Siret            1-4

FC Pojorâta – Bucovina Milişăuţi                 1-2

Progresul Frătăuţii Vechi – Concordia Grămeşti     6-3

FC Pojorâta – Zimbrul Siret                        0-2

Bucovina Milişăuţi – Concordia Grămeşti     4-1

Zimbrul Siret – Progresul Frătăuţii Vechi      1-2

Concordia Grămeşti – FC Pojorâta              0-6

Zimbrul Siret – Bucovina Milişăuţi      2-2 (5-4, d.p.)

Progresul Frătăuţii Vechi – FC Pojorâta       3-2

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: