La Muzeul de Ştiinţele Naturii din Suceava, expoziţie temporară

„Pietrele preţioase – legende şi mister”

Muzeul de Ştiinţele Naturii din Suceava găzduieşte în perioada 14 februarie – 8 martie expoziţia temporară „Pietrele preţioase – legende şi mister”.

Potrivit reprezentanţilor Muzeului Bucovinei, expoziţia oferă o „fascinantă incursiune în lumea plină de mister a pietrelor preţioase”.

Vizitatorii vor putea admira eşantioane brute de smaralde, rubine, safire sau chiar diamante aduse din ţări precum Brazilia, Afganistan, Mozambic, China şi India.

„Exponatele vor fi însoţite de material fotografic, dar şi de texte care prezintă succint informaţii şi curiozităţi despre cele mai importante categorii de pietre preţioase din lume” a precizat sursa citată.

De asemenea, vizitatorii vor putea achiziţiona eşantioane minerale, mici bijuterii, dar şi mărţişoare din pietre semipreţioase.

Programul de vizitare este de luni până duminică, între orele 9 – 17.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: