Oana Pintilei demisionează din CJ Suceava

> Următorul supleant este Gheorghe Iacob, care a mai deţinut funcţia de consilier judeţean între 2004 şi 2016

Consilierul judeţean PSD Oana Pintilei, numită vineri în funcţia de secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului, urma să-şi înainteze în cursul zilei de ieri demisia din Consiliul Judeţean Suceava.

Oana Pintilei este în situaţia să renunţe la funcţia de ales judeţean întrucât este incompatibilă cu cea de membru al Guvernului.

Potrivit procedurii, plenul Consiliului Judeţean Suceava trebuie să ia act de demisia Oanei Pintilei şi să vacanteze postul, iar PSD Suceava urmează să transmită care este următoarea persoană de pe lista de supleanţi care îndeplineşte condiţiile de a prelua funcţia.

Următorul supleant pe lista PSD este Gheorghe Iacob, care a fost consilier judeţean începând din anul 2004 până în 2016.

La alegerile locale din vara anului 2016 el nu a mai fost plasat pe un loc eligibil, fiind ales doar supleant.

Gheorghe Iacob a deţinut de-a lungul timpului şi şefia grupului PSD din CJ Suceava, fiind şi preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: