CARTONAŞUL GALBEN

Jocurile Olimpice, vârful carierei unui sportiv

Jocurile Olimpice au reprezentat mereu topul performanţei şi apogeul carierei unui sportiv. Înainte, fiecare ţară trimitea la Olimpiadă, de vară sau iarnă, tot ce avea mai bun, fiind ţări care aveau unu, doi sportivi, iar altele zeci.

În epoca modernă, lucrurile s-au mai schimbat, calificarea la competiţia supremă a planetei fiind o adevărată piatră de încercare. Acum există baremuri şi turnee de calificare extrem de exigente şi faptul că ai ajuns la Jocurile Olimpice este ceva ieşit din comun şi special.

Dacă la Olimpiadă ai reuşit să te califici în finală, este grozav, dacă te-ai clasat în primii şase, este fabulos, dacă ai urcat pe podiumul de premiere, este senzaţional.

Ca suceveni, gândiţi-vă cam pe unde sunt în topul performanţelor sportive Ştefan Rusu, Ilie Matei sau Cristina Casandra. Ideea de bază este să nu uităm realizările lor şi să-i respectăm pe toţi cei care au reuşit să ajungă la Jocurile Olimpice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: