Nu a împlinit încă vârsta majoratului dar...

Deja ştie ce înseamnă măsura controlului judiciar!

> Minorul a sărit la bătaie agresând poliţiştii veniţi să rezolve un caz

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi au instituit măsura controlului judiciar, pentru o durată de 60 de zile, faţă de un minor din Şcheia, sub aspectul comiterii a două infracţiuni de ultraj şi o infracţiune de distrugere.

Tânărul a sărit la bătaie după ce un echipaj de poliţie răspunsese unei solicitări. Din probatoriul administrat în cauză, rezultă că fapta a fost comisă de minor în urmă cu 10 zile, în timp ce oamenii legii interveneau la un incident petrecut în satul Şcheia, pe strada Fierăriei. Minorul l-a agresat fizic pe unul dintre agenţi, lovindu-l cu pumnul în zona obrazului stâng.

„În acelaşi context, a proferat ameninţări cu acte de suprimare a vieţii agenţilor de poliţie, lovind totodată cu o scândură din lemn de o lungime de 2,30 metri autospeciala de poliţie care a intervenit la incident, cauzând astfel distrugeri la nivelul parbrizului şi a rampei de semnalizare” se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: