Senatorul PSD Virginel Iordache:

Suceava are nevoie de o dezvoltare continuă

Să creăm climatul unei dezvoltări armonioase şi să nu ne mai împotmolim în noroiul acesta care nu face bine nimănui

 Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache a transmis că trebuie să se discute mai mult despre viitor şi că Suceava are nevoie de o dezvoltare continuă, iar cei care sunt acum în diverse funcţii să lase orgoliile deoparte şi să acţioneze astfel încât peste o vreme să se vorbească despre ei la fel de frumos cum se vorbeşte acum despre înaintaşi.

„Vorbim întotdeauna despre ceea ce au făcut cei de dinaintea noastră. Aducem cuvinte frumoase strămoşilor noştri şi cred că ar trebui să ne uităm ce facem noi” a spus Virginel Iordache.

El consideră că Suceava are nevoie de o dezvoltare continuă şi că trebuie să se dezvolte folosind ca pilon principal Universitatea „Ştefan cel Mare”; potrivit lui, la Suceava trebuie să fie un învăţământ puternic, un învăţământ de calitate.

„Parafrazându-l pe Ştefan cel Mare din «Apus de Soare», vreau să spun că «Suceava nu este a noastră, nu este a strămoşilor noştri, ci este a celor care vor urma după noi»” a spus senatorul PSD.

El a transmis şi un mesaj prin care orgoliile politice să fie lăsate deoparte, pentru binele zonei.

„Haideţi, împreună, să creăm climatul unei dezvoltări armonioase a acestui oraş, a acestui judeţ, să nu ne mai împotmolim în noroiul acesta care, la un moment dat, nu face bine nimănui. Haideţi să punem umărul fiecare, haideţi să ne vedem fiecare de pătrăţica lui şi, atunci, cei care vor urma după noi vor vorbi la fel de frumos despre noi cum vorbim noi astăzi despre cei care au fost” a transmis Virginel Iodache. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: