După ce a căzut în pârâul Valea Seacă din Câmpulung Moldovenesc şi nu mai putea să ajungă pe uscat...

Pui de căprioară salvat de pompierii militari

Un pui de căprioară care a căzut în albia pârâului Valea Seacă din Câmpulung Moldovenesc şi care încerca să iasă din apă şi să ajungă pe uscat a fost salvat de pompierii militari câmpulungeni.

Potrivit ISU Suceava, vineri, în jurul orei 10, trecătorii au observat în albia pârâului Valea Seacă, din Câmpulung Moldovenesc, un pui de căprioară care se zbătea să iasă din apă.

Din cauza malurilor abrupte, cu o diferenţă de nivel de aproape 3 metri, puiul de căprioară nu reuşea să ajungă pe uscat. Era zgribulit şi aproape îngheţat…

Pentru a salva animalul, au fost chemaţi în ajutor pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, care au coborât în albie şi au salvat căprioara.

Salvatorii au verificat ca puiul să nu fie rănit, l-au înfofolit bine şi l-au dus la adăpost.

După o scurtă şedinţă foto, micuţul a fost dat paznicului de la filiala Asociaţiei vânătorilor, care se va îngriji ca bietul animal să ajungă într-un loc sigur, departe de orice pericol, a precizat sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: