În cadrul primei sesiuni a bacalaureatului

Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română se desfăşoară azi şi mâine

> La această probă s-au înscris 5161 de candidaţi suceveni

Prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an începe cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, care se va desfăşura luni şi marţi. În judeţul Suceava sunt înscrişi 5161 de candidaţi; alţi 514 elevi au susţinut această probă în serii anterioare.

Conform ISJ Suceava, în prima sesiune a examenului de bacalaureat s-au înscris 5675 elevi, dintre care 5092 din seria actuală şi 583 de candidaţi din seria anterioară.

La proba A de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română s-au înscris 5161 elevi, iar 514 candidaţi au susţinut proba în serii anterioare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: