Peste 10.000 de suceveni la concertul Carla‘s Dreams

Peste 10000 de suceveni, potrivit organizatorilor, au urmărit, sâmbătă seara, în centrul municipiului reşedinţă de judeţ, concertul Carla‘s Dreams, organizat în cadrul manifestărilor prilejuite de împlinirea a 630 de ani de atestare documentară a Sucevei.

Primăria şi Consiliul Local Suceava au organizat, sâmbătă după-amiază, trei concerte în centrul oraşului, cu Trupa 9 Suceava, Unison Band şi Carla‘s Dreams.

Carla‘s Dreams a interpretat în faţa a peste 10.000 suceveni hiturile deja cunoscute, iar mulţi spectatori au cântat alături de formaţie piesele îndrăgite.

Primarul Ion Lungu a oferit solistului formaţiei diploma şi medalia aniversară „Suceava – 630 de ani”.

Seara a fost încheiată cu un spectaculos foc de artificii.

Manifestările dedicate împlinirii a 630 de ani de atestare documentară a Sucevei au continuat ieri, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec”, cu un concert extraordinar de muzică simfonică intitulat „Capodopere ale muzicii româneşti şi arii internaţionale” susţinut de Asociaţia Culturală Pro Enescu, cu participarea extraordinară a solistei concertiste Simina Croitoru.

De la ora 16, în zona centrală a municipiului, a fost programat un concert extraordinar de muzică populară susţinut de Ansamblul Profesionist „Ciprian Porumbescu”, iar de la ora 19, Ateneul din Iaşi a prezentat, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec”, spectacolul de teatru „Povestea Unirii”, în regia lui Ovidiu Lazăr. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: