CARTONAŞUL GALBEN

Lecţie de fair-play oferită de publicul clujean

În ultima perioadă, tot mai multe evenimente sportive majore din România se desfăşoară în provincie. Acest lucru este benefic, pentru că iubitorii sportului din ţară merită să aibă parte de meciuri adevărate în care să-şi poată urmări idolii. Organizatorii se orientează către oraşe din provincie şi din motiv că publicul bucureştean nu are răbdare, există veşnic o dispută între galeriile ultras ale echipelor din Capitală, iar suporterii nu manifestă respect pentru competiţia sportivă.

Meciul de Fed Cup din acest sfârşit de săptămână a arătat de ce publicul iubitor de sport din Cluj-Napoca este mult peste cel din Bucureşti. Tribunele au fost arhipline, iar încurajările decente, sincere şi pline de entuziasm. Aşa trebuie să arate un eveniment sportiv şi aşa trebuie să se comporte nişte spectatori adevăraţi!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: