Gheorghe Flutur abordează altfel actualul mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava

> „Vom avea mai multe unanimităţi, pentru că ţine cont de opiniile PSD”, afirmă un lider PSD

Un lider al organizaţiei judeţene PSD Suceava, consilier judeţean, a apreciat modul în care Gheorghe Flutur a abordat mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, subliniind că acesta a devenit mult mai receptiv la opiniile consilierilor şi că ţine cont şi de poziţiile exprimate de PSD.

Astfel, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Social-Democrate Suceava, consilierul judeţean Oana Elena Pintilei, a declarat în emisiunea Exclusiv 90 de minute că unanimităţi la votul în Consiliul Judeţean Suceava vor fi mai multe pe parcursul acestui mandat în condiţiile în care a constatat că preşedintele Gheorghe Flutur ţine cont de opiniile consilierilor PSD.

„Cred că este un semn bun, nu pentru grupul PSD ci, mai degrabă, pentru domnul Gheorghe Flutur”, a spus Pintilei în emisiune.

Ea a reamintit de administraţia anterioară a lui Gheorghe Flutur, din perioada 2008-2012, arătând că în primul mandat de preşedinte al CJ Suceava Flutur niciodată nu ţinea cont de amendamentele PSD şi nu exista şedinţă fără discuţii foarte aprinse şi puncte de vedere de care niciodată nu ţinea cont.

Pintilei a arătat că apoi, în administraţia Cătălin Nechifor din perioada 2012-2016, când PSD nu era majoritar, prin discuţii, negocieri, „aşa cum e şi firesc să se întâmple”, se reuşea ca marea majoritate a proiectelor să treacă cu unanimitate.

„Probabil că domnul Flutur a învăţat ceva din acea perioadă şi şi-a dat seama că modul în care dumnealui a abordat situaţia în perioada 2008-2012 şi cum a şi început acest mandat, când nu a contat nimic din ceea ce noi am susţinut”, a spus consilierul judeţean.

Ea a subliniat că se bucură că între timp preşedintele CJ Suceava a învăţat ceva.

„Chiar avem puncte de vedere, chiar avem amendamente care sunt luate în calcul”, a spus Pintilei.

Consilierul judeţean PSD a mai arătat că există comisiile de lucru din care fac parte consilierii PNL şi PSD, iar dacă aceste comisii îşi fac treaba aşa cum trebuie, rezultatul este că vor fi unanimităţi, pentru că lucrurile trebuie reglate în cadrul comisiilor, când sunt aduse amendamente şi se găseşte varianta cea mai potrivită.

„Consilierii judeţeni PSD sunt la fel de exigenţi, la fel de activi şi la fel de atenţi, a spus Pintilei. Eu vreau să apreciez faptul că domnul Flutur a învăţat puţin să fie mai maleabil, să ţină cont de opiniile consilierilor judeţeni PSD, pentru că de aia suntem şi noi acolo, ca să spunem puncte de vedere care pot, în final, contribui la îmbunătăţirea acelui proiect de hotărâre”, a explicat Oana Pintilei.

Consilierul judeţean PSD consideră că lucrurile trebuie să se deruleze în acest mod în interesul sucevenilor.

„Interesul sucevenilor trebuie să fie principalul obiectiv care să ne ghideze activitatea, indiferent de grupul din care facem parte”, a conchis Oana Pintilei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: