Ninsorile abundente au generat probleme în distribuţia de energie electrică din judeţul Suceava, fiind afectaţi 7.200 de consumatori din 21 de localităţi

Ninsorile abundente din ultimele 24 de ore din judeţul Suceava au provocat probleme în distribuţia energiei electrice în judeţ, fiind afectaţi 7.201 de consumatori din 21 de localităţi.

Astfel, potrivit centralizării, vineri dimineaţa la ora 10.00 nu erau alimentate 99 de posturi de transformare şi erau afectate total două linii electrice şi parţial alte cinci linii electrice.

În urma acestor avarii nu erau alimentate total localităţile Bădeuţi, Lunca, Milişăuţi, Satu Mare, Ţibeni, Botuş, Colacu, Delniţa, Pojorâta, Valea Putnei, Botoş, Cârlibaba, Ciocăneşti, Iedu, Ţibău şi Valea Stânei, iar nealimentate parţial Roşu, Vatra Dornei, Pârteşti de Jos, Frumosu şi Fundu Moldovei, fiind afectaţi 7.201 de consumatori.

Echipele de intervenţii ale Delgaz Grid acţionează în toate zonele afectate pentru reluarea alimentării cu energie electrică. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: