Concert, târg de nunţi şi ateliere de creaţie

„Un weekend dedicat iubirii se anunţă la Iulius Mall Suceava” face cunoscut centrul comercial, printr-un comunicat de presă. „Viitorii miri sunt aşteptaţi la Târgul de Nunţi Bucovina, iar melomanii vor fi încântaţi cu un concert dedicat îndrăgostiţilor, susţinut de Filarmonica de Stat Botoşani. Pentru copii vor fi organizate ateliere de creaţie”.

Aflăm din comunicat că, de vineri până duminică inclusiv, în perioada 9 – 11 februarie, la etajul Iulius Mall Suceava se va desfăşura cea de-a XI-a ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava. La eveniment vor participa 32 de companii, care vor prezenta cele mai noi tendinţe din domeniu. „Vizitatorii vor găsi rochii de mireasă, costume, verighete şi bijuterii, mărturii şi invitaţii, aranjamente şi buchete florale, decoruri, coafuri şi servicii de înfrumuseţare, torturi, prăjituri, cosmetice, servicii foto-video, oferte ale restaurantelor din oraş, închirieri limuzine, maşini de epocă sau trăsuri trase de cai, focuri de artificii, dar şi pachete turistice. Clienţii vor beneficia de oferte speciale şi vor putea participa la o tombolă cu premii surpriză. Sâmbătă şi duminică, de la ora 14, atmosfera va fi completată cu recitaluri live susţinute de Mihaela Negru, Alexandru Recolciuc, Iosefina Telescu şi formaţia Imperial”.

În aceeaşi perioadă, parterul mallului va găzdui un tâg handmade.

Sâmbătă, între orele 14-15, „specialiştii Creativ & Deco vor fi prezenţi pentru a-i învăţa pe ştrengari cum să realizeze tablouri cu animăluţe prin tehnica mozaic. Materialele vor fi puse la dispoziţie de Iulius Mall, iar participarea este gratuită. La final, lucrările le vor fi oferite cadou participanţilor”.

Duminică, zi muzicală la Iulius Mall Suceava. De la ora 19, la etajul mallului, „melomanii vor fi încântaţi cu un spectacol extraordinar, susţinut de Filarmonica de Stat Botoşani. Concertul dedicat Zilei Îndrăgostiţilor va include partituri de muzică latino şi va oferi publicului un regal al ritmurilor antrenante şi vesele. Evenimentul va beneficia şi de prezenţa dirijorului Ramiro Arista, din Argentina, care îi va coordona pe talentaţii instrumentişti din orchestra simfonică. Passo doble, samba, mambo, cha cha cha şi alte genuri latino vor îmbogăţi seara de duminică cu bună dispoziţie. Cei mai curajoşi dintre spectatori îşi vor putea invita partenerii la dans, încurajaţi de spectacolul live oferit de Filarmonica de Stat Botoşani”. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: