Wizz Air întrerupe din 21 martie ruta Suceava – Treviso

>Compania evaluează noi oportunităţi de călătorie care să satisfacă mai bine nevoile clienţilor săi

 Compania Wizz Air va întrerupe, din 21 martie a.c., ruta Suceava – Treviso, se arată într-un răspuns al reprezentanţilor companiei aeriene oferit în urma unei solicitări News Bucovina.

„Ca o practică normală în industria aviatică, frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei” se arată în răspunsul companiei.

Totodată, Wizz Air subliniază că monitorizează continuu performanţele rutelor sale pentru a permite celor mai populare dintre ele să fie operate la cele mici preţuri posibile.

„Ruta Suceava – Treviso va fi întreruptă din 21 martie 2018 şi, astfel, reţeaua de rute din România va fi optimizată” menţionează reprezentanţii Wizz Air.

Compania precizează că evaluează întotdeauna noi oportunităţi de călătorie care pot satisface cel mai bine nevoile clienţilor, iar capacitatea suplimentară a fost alocată altor servicii, cu o cerere mai mare.

„Pasagerii cu rezervări afectate de această schimbare sunt informaţi şi li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative Wizz, rambursarea integrală a biletului plătit sau 120% credit Wizz din tarif în contul de client Wizz” se mai arată în răspuns.

În ceea ce priveşte introducerea de noi rute de pe Suceava, Wizz Air susţine că acestea vor fi anunţate la momentul oportun.

„Echipa de profesionişti Wizz Air caută în permanenţă noi oportiunităţi care pot permite o dezvoltare puternică a reţelei companiei, iar orice noutate va fi anunţată la momentul oportun” se mai arată în răspuns.

Potrivit datelor prezentate de Aeroportul Suceava, ruta Suceava – Treviso a avut anul trecut un grad de încărcare de 80%. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: