Potrivit deciziei Consiliului Judeţean Suceava

Drumul Frasin – Stulpicani – Holda va fi modernizat cu 50,5 milioane de lei

Drumul judeţean DJ 177 A, Stulpicani – Ostra – Tarniţa – Holda, până la legătura cu DN 17 B, va fi modernizat cu 50,5 milioane de lei, a decis, ieri, Consiliul Judeţean Suceava.

CJ Suceava a aprobat, miercuri, cu unanimitate de voturi, aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru modernizarea acestui drum judeţean. El a spus că drumul este foarte important şi că a avut un caracter tehnologic şi acum este aproape impracticabil şi că nu s-au făcut intervenţii pentru refacerea acestuia.

Gheorghe Flutur a menţionat că acest drum face legătura între DN 17 şi DN 17 B, între Bazinul Moldovei şi Bazinul Bistriţei, şi că este util.

Potrivit preşedintelui CJ Suceava, prin proiect urmează să fie modernizaţi 37 km din acest drum, dintre care 28 km vor fi betonaţi, iar pe 9 kilometri se va turna asfalt.

Totodată, vor fi reabilitate 15 poduri cu lungimi de peste 10 metri şi 81 de podeţe. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: