Accesul vizitatorilor în SJU Suceava limitat la două ore pe zi

>Decizia conducerii SJU Suceava este motivată de creşterea numărului de cazuri de viroze respiratorii şi de rata scăzută de vaccinare antigripală în rândul populaţiei

 Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava a decis limitarea accesului vizitatorilor la două ore pe zi, din cauza creşterii numărului de cazuri de viroze respiratorii, inclusiv cu evidenţierea virusurilor gripale, dar şi a ratei scăzute de vaccinare antigripală în rândul persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire. Într-un comunicat de presă al SJU Suceava se precizează că această măsură de limitare a accesului vizitatorilor la două ore pe zi se aplică începând cu ziua de 6 februarie.

Astfel, programul de vizită este prevăzut pentru intervalul 15 – 17 de luni până vineri şi de la 13 la 15 în zilele de sâmbătă şi duminică.

„Dată fiind creşterea numărului de viroze respiratorii, inclusiv cu evidenţierea virusurilor gripale, având în vedere şi rata scăzută de vaccinare în rândul populaţiei cu risc crescut, copii şi vârstnici, conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă «Sf. Ioan cel Nou» Suceava decide limitarea accesului vizitatorilor la două ore pe zi începând cu data de 6 februarie 2018” se menţionează în comunicatul de presă.

Totodată, în secţiile Anestezie Terapie Intensivă, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie, Chirurgie Infantilă, Chirurgie Generală, Ortopedie şi Oncologie accesul vizitatorilor este complet interzis.

„Sperăm că decizia noastră se va bucura de înţelegerea dumneavoastră, pentru evitarea riscului de îmbolnăvire a pacienţilor internaţi” se mai arată în comunicatul SJU Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: