Cherestea de 3000 de lei confiscată şi alte 3000 de lei amendă pentru un transport mincinos

Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava în cooperare cu specialiştii Gărzii Forestiere Suceava, au oprit sâmbătă, pentru control, pe DJ 209A în comuna Mălini, o autoutilitară condusă de un tânăr de 24 de ani.

În avizul de însoţire al transportului se menţiona că acesta conţine 2,70 mc de cherestea, dar se vedea foarte bine că transportul era mult mai mare.

După inventarierea desfăşurată la Ocolul Silvic Mălini, s-a constatat că transportul măsura exact 6,18 mc de cherestea, astfel că diferenţa nedeclarată, de 3, 48 de mc a fost confiscată de autorităţi.

Pe lângă cei 3000 de lei valoare a cherestelei pierdute, societatea comercială care efectuase transportul mincinos a fost amendată cu alţi 3000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: