Medicul Alexandru Lăzăreanu a promovat probele concursului pentru funcţia de manager al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava

Medicul Alexandru Lăzăreanu, actual manager interimar al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava, a promovat cele trei probe ale concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al instituţiei, ultima probă, cea a interviului, desfăşurându-se miercuri, iar el fiind singurul candidat înscris la concurs.

Lăzăreanu a declarat pentru NewsBucovina că la proba scrisă a obţinut nota 8,20, la proba de susţinere a proiectului de management a fost notat cu 8,92, iar la proba interviului cu 9,17.

Medicul Alexandru Lăzăreanu a spus că printre priorităţile manageriale ale noului mandat în funcţia de manager al SAJ Suceava se numără construcţia sediului Staţiei de Ambulanţă Vatra Dornei, în paralel cu reînnoirea parcului auto, care este în prezent învechit, iar cheltuielile pentru reparaţiile autospecialelor grevează mult bugetul instituţiei.

El a precizat că în proiectul de management a propus construcţia unui garaj şi a unui spaţiu destinat personalului Staţiei de Ambulanţă Suceava, în condiţiile în care se finalizează soluţionarea situaţiei privind terenul de sub clădirea staţiei, dar şi construcţia unor garaje la Staţiile Siret şi Vatra Dornei.

Lăzăreanu a precizat că, pentru a veni în sprijinul populaţiei din zona Ciocăneşti – Cârlibaba, dar şi pentru scurtarea timpilor de intervenţie a ambulanţelor la solicitări, a propus înfiinţarea unui punct de lucru la Ciocăneşti sau la Cârlibaba, care să aparţină de Staţia Vatra Dornei, întrucât distanţa faţă de Vatra Dornei este mare.

El a menţionat că dacă această propunere va fi aprobată de Ministerul Sănătăţii, va discuta cu autorităţile locale din cele două comune pentru găsirea unui spaţiu în care să funcţioneze acest punct de lucru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: