Apel către sucevenii din diaspora să transmită propuneri de acţiuni, dar şi mesaje cu prilejul Centenarului Unirii

> Mesajele vor apărea într-o publicaţie specială

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis, joi, un mesaj sucevenilor din diaspora în care îi invită să participe cu mesaje, opinii şi propuneri de acţiuni importante de pus în practică pentru anul Centenar.

Astfel, potrivit unei scrisori deschise transmise de Gheorghe Flutur, anul 2018 reprezintă un an plin de semnificaţii pentru toţi românii, indiferent dacă trăiesc în ţară sau în străinătate.

El arată că Marea Unire este evenimentul care va rămâne una dintre cele mai memorabile pagini ale istoriei româneşti.

„A fost un moment istoric în care determinarea şi perseverenţa poporului au dat roade, iar nouă ne revine datoria şi onoarea de a păstra şi duce mai departe visul de suflet al ţării”, subliniază preşedintele CJ Suceava.

Flutur menţionează că, în acest context, Consiliul Judeţean Suceava va organiza ample manifestări care vor celebra un veac de la înfăptuirea Marii Uniri şi transmite că ar fi o mare plăcere ca diaspora să se implice în unele dintre aceste manifestări.

El propune sucevenilor din diaspora să participe cu mesaje, gânduri, opinii, către judeţul Suceava, dar şi propuneri de acţiuni pe care le consideră importante de pus în practică.

Flutur arată că mesajele vor fi incluse în publicaţia „Mesajele diasporei pentru judeţul Suceava în anul Centenarului Unirii” care va fi distribuită în data de 28 noiembrie 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: