Atletism

Andrei Dorin Rusu a câştigat proba de 1.500 m la Bratislava Meeting indoor

La finele săptămânii trecute, la Bratislava, în Slovacia, a avut loc Meeting-ul International de Atletism Indoor. Sportivul Andrei Dorin Rusu, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei, a concurat în proba de 1.500 metri pe care a câştigat-o detaşat cu timpul de 3 minute, 48 secunde şi 46 de sutimi, pe locurile următoare sosind turcul Ates Levent şi francezul Copeland Pires.

„A fost o cursă cu adversari nu foarte tari şi sunt încântat la început de sezon că sportivul meu a câştigat şi cred că merge cu moralul ridicat la Campionatele Naţionale de Seniori şi Tineret, care va avea loc pe 3-4 februarie la Bucureşti. Aş vrea să mulţumesc Federaţiei Române de Atletism, dar şi celor din Vatra Dornei care stau în spatele acestui rezultat Aqua Carpatica, Coloana Center, West Oximoron, Casa Bucovina şi, nu în ultimul rând, Primăria şi Consiliul Local”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Andrei Dorin Rusu a fost declarat cel mai valoros junior al FR de Atletism în anul 2017. Rezultatele sale din 2017 au fost următoarele: locul 2 cu echipa de juniori a României la Campionatul Mondiale de Alergare Montană, aur şi bronz la Campionatele Europene de juniori 1 – 10.000 metri şi 5.000 metri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: